Врачански камък на цени от производител

Ако търсите първокласен естествен камък на достъпни цени, то врачанският варовик от Йотов Стоун е идеалното решение за Вас!

Колко струва естественият камък от Йотов Стоун?

Предлагаме нашия врачански варовик на цена, значително по-изгодна от пазарната.

За да изчислите, колко точно ще ви струва да включите този уникален естествен камък във своите интериор или екстериор:

  1. Изберете типа продукт или материал, който представлява интерес за Вас, от нашите секции с Материали - Естествен камък и Продукти от Варовик.
  2. В карето под описанието на избрания продукт/материал кликнете върху бутон Изпратете запитване или, в случай че предпочитате да получите оферта без да оставите допълнителен коментар към запитването си, изберете опцията Заявете оферта.
  3. Попълнете контактната форма и изпратете съобщението си.
  4. Очаквайте отговор от нас във възможно най-кратък срок.

Ако се нуждаете от консултация, за да изберете най-подходящите за Вас каменни изделия или имате допълнителни въпроси, свържете се с нас на телефон +359 910 93 105; +359 888 210 060 или Заявете обаждане, за да се свържем с Вас при първа възможност.

На какво се дължат нашите изгодни цени?

Ако се спрете на Йотов Стоун за свой доставчик на Врачански варовик и естествен камък, Вие купувате директно от производителя, благодарение на което можете да разчитате на цени, значително по-ниски от тези в търговската мрежа.

Имаме на свое разположение една от най-големите каменни кариери за врачански варовик и притежаваме една от най-мащабните и модерно оборудвани фабрики за обработка на камък в Европа, което ни позволява да предложим първокласен продукт на изключително достъпна цена.

За допълнително удобство на нашите клиенти можем да се погрижим за доставката и монтажа на камъка, което гарантира спестени време, средства и усилия.

Как се калкулират цените на нашите продукти и материали?

Цените на слабовете (фашите), плочите, камъка за зидария и облицовка, подпрозоречните и кухненски плотове се определят на кв. м. в зависимост от вида, дебелината, размера, обработката на материала, заявеното количество и складовата наличност.

Цените на каменните изделия като мивки, камини, пейки, кашпи, чешми, декорации и др. се определят на брой. Тъй като всички продукти от естествен камък, предлагани от Йотов Стоун, могат да се изработят и по спецификация на клиента, крайната цена зависи от конкретната заявка.